Blog

Genieten bij Deegeluk!

Na enkele weken op Curaçao te zijn geweest, werd het weer eens tijd om bij mijn favoriete lunchzaak in Boxtel te gaan eten. 

Deegeluk zit al enkele jaren op de Markt in Boxtel.  Dit is geen standaard lunchzaak met het broodje kroket maar heeft bijzondere lunchgerechten op de kaart. Daarnaast hebben ze heerlijke lattes in diverse smaken. De eigenaar houdt van vernieuwende producten en de kaart is ook steeds wisselend van samenstelling.

Mijn favoriete drankje is de Matcha Latte. De Matcha geeft een mooie groene kleur en kruidige smaak aan de Latte. Als lunchgerecht heb ik als voorkeur de spinaziewafel met avocado, gepocheerde eieren en als toevoeging zalm. De wafel is heerlijk luchtig en heeft ook echt een spinaziesmaak. De avocado is een smeuïge  tegenhanger van de zalm en de eitjes een heerlijke toevoeging.

Naast lekkere koffie en thee hebben ze ook diverse gezonde limonades en heerlijke cocktails.

Er worden ook regelmatig vrijdagmiddagborrels en leuke muziekmiddagen georganiseerd.

Zeker een aanrader als je in de buurt bent!

www.deegeluk.nl

C9

Op 15 mei startte ik mijn 9 dagen om te detoxen. Ik gebruik hiervoor het C9 programma van Forever. Het pakket bestaat uit 2 pakken Aloë Vera gels, Voor elke dag je gels en vitamines en een zak proteïne shake. Bij het programma ontvang je een werkboek met dagschema's.  Vanaf dag 3 mag je in de avond of middag een maaltijd van 600 caloriën er bij nemen. Via mijn coach kreeg ik lekkere recepten. In het begin was ik wat sceptisch maar na dag 3 merkte ik al een verschil in fitheid. Het was heel makkelijk vol te houden en ik had geen enkel honger gevoel. Na dag 9 was het tijd om me te wegen. -4,5 kg lichter!!!. Vooral heel veel vocht. Dat merkte ik vooral in mijn voeten want die waren altijd dik. Dat is nu helemaal niet meer het geval. Ik ben de dranken blijven drinken en ik merk nu een heel groot verschil in fitheid maar ook de conditie van mijn huid is enorm verbeterd. 

In mijn webshop vinden jullie een link naar de producten van Forever. Kijk gerust eens rond!